Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΟΥΣ

Η περίοδος της εγκυμοσύνης  είναι γεμάτη από ανάμεικτα συναισθήματα. Χαρά,  άγχος, ενθουσιασμός,αγωνία ... Επίσης είναι μια περίοδος όπου, ειδικά  οι πρωτομανούλες, θέλουν να μάθουν τι συμβαίνει  στο σώμα τους, τι συμβαίνει  στο μωρό τους,  πως θα είναι η γέννα και πως θα φροντίσουν το μικροσκοπικό πλασματάκι που θα φέρει ο πελαργός σύντομα στην αγκαλιά τους.
Σε αυτή την ανάρτηση  έχω προσπαθήσει να συγκεντρώσω όλα τα δωρεάν σεμινάρια για εγκύους αλλά και όλες  τις εταιρίες που στέλνουν δωρεαν δειγματα και προ'ι'όντα σε εγκύους.   Είναι όσα μπόρεσα να βρω... κι είναι κάμποσα... ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

1. Μπαίνεται στο site :  mynewbaby-shop.gr και δηλώνεται συμμετοχή για τα δωρεάν σεμινάρια που γίνονται στο Μαρούσι. Είναι τέσσερα μαθήματα:


  • Σημάδια έναρξης τοκετού, στάδια τοκετού
  • Αναπνοές ανώδυνου τοκετού, πόνοι, εξώθηση, επισκληρίδιος 
  • Θηλασμός
  • Φροντίδα και περιποίηση νεογέννητου                                                                                                         
Εκτός από τα σεμινάρια σας δίνουν και δωρεάν προ'ι'όντα. Στο πρώτο μαθημα σας δίνουν μια σακουλίτσα με τα παρακάτω πραγματάκια: Ένα πακέτο με 14 τμχ πάνες Libero,  ένα πακέτο μωρομάντηλα Liberο, ένα πακέτο σερβιέτες Libresse, ένα πακέτο σερβιετάκια Libresse, κουπόνια για πάνες, αυτοκολλητάκι για το αυτοκίνητο και ένα πακέτο χαρτομάντηλα Zewa.           
Εκεί συμπληρώνεται τα στοιχεία  σας σε μια φόρμα και μετά από κάποιες μέρες σας στέλνουν με courier άλλες δυο σακουλίτσες που έχει η κάθε μια τα προ'ι'όντα που αναφέρω παραπάνω.
  
Και τρεις σακουλίτσες όπου η κάθε μία έχει μέσα ένα Σαμπουάν-Αφρόλουτρο Proderm 300ml, ένα δειγματάκι κρέμα συγκαμάτων  Proderm 10ml, εκπτωτικά κουπόνια Proderm, αυτοκολλητάκι για το αυτοκίνητο, μωρομάντηλα Proderm 15τμχ και ένα βιβλιαράκι με συμβουλές φροντίδας.
Στο τελευταίο μάθημα  μας έδωσαν μια πιπίλα από καουστούκ chicco και ένα δειγματάκι κρέμα συγκαμάτων 10ml Proderm.
2. Μπαίνεται στο site : paneschicco.gr και στη φόρμα επικοινωνίας ζητάτε δείγματα πανών.  Στέλνουν 2 τμχ πάνες το μέγεθος που θέλετε.


                                                                                                
         3. Μπαίνετε  στο site: stickit.gr  και ζητάτε δείγματα από παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου. Στέλνουν  4 ζωάκια  γύρω στα 10 εκατοστα. 
 4. Μπαίνετε στο site:    frezyderm.com και στη φόρμα επικοινωνίας ζητάτε δείγματα για εγκύους και μωρά.  Εμένα μου έστειλαν ένα δειγματάκι baby cream 5ml, ένα baby liquid talc 5ml, ένα baby bath 5ml, ένα baby shampoo 5ml, ένα body shower 5ml και ένα stretch marks prevention 5ml.
5. Μπαίνετε  στο site:  mambaby.com/gr/ και ζητάτε κάποιο δείγμα από τα προ'ι'όντα τους. Εμένα μου έστειλαν ένα μπιμπερόν Anti-Colic 160ml.
6. Μπαίνετε στο site: mitrikosthilasmos.com, δηλώνετε συμμετοχή για το σεμινάριο με θέμα τον μητρικό θηλασμό, είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο σεμινάριο απλά πρέπει να προλάβεται θέση. Επίσης στο σεμινάριο δίνουν και κάποια δωράκια: ένα αρκουδάκι από το Lapin House, εκπτωτική κάρτα 15% για το Lapin House, ένα Σαμπουάν- Αφρόλουτρο Proderm 300ml, ένα δειγματάκι κρέμα συγκάματος Proderm 10ml, ένα δείγμα Σαμπουάν -Αφρόλουτρο chicco 50ml, ένα δείγμα κρέμα συγκάματος Chicco 15ml, ένα ζευγάρι επιθέματα στήθους Chicco, ένα δειγματακι κρέμα θηλών medela 1.6ml, ένα νεσεσέρ Mustela που έχει μέσα δείγμα σαμπουάν 50ml, δειγματάκι κρέμα συγκάματος 10ml και δειγματάκι κρέμα θηλών 3ml. Τέλος δίνουν δυο βιβλιαράκια με συμβουλές θηλασμού.
7. Μπαίνετε στο site: letoshop.gr και στην ειδική φόρμα "ο χώρος της μαμάς" γράφετε και  ζητάτε δείγματα, εμένα μου έστειλαν μια πιπίλα σιλικόνης Chicco και μια λίστα για τα πράγματα που πρέπει να αγοράσουμε για το μωρό. 
8. Μπαίνετε το site:  nutricia.gr γίνεστε μέλος στο Nutricia club και σας στέλνουν ένα τσαντάκι. 
9. Μπαίνετε στο site: deltamoms.gr και γίνεστε μέλος,σας στέλνουν μία τσαντούλα.
10. Μπαίνετε στο site:   sudocrem.com/home  και στη φόρμα επικοινωνίας ζητάτε  δείγμα από  την γνωστή κρέμα.Στέλνουν ένα δειγματάκι κρέμα 15ml  και μια συσκευασία γάλα  σκόνη Novalac 400gr(είναι για μωρά από 12μηνών).
11.  Μπαίνετε  στο site: sanilady.gr  έχει ειδική φόρμα που ζητάτε δείγματα σερβιετών, στέλνουν 2 τμχ το μέγεθος που ζητήατε και κουπόνια έκπτωσης.
12. Μπαίνετε στο site: gynofit.gr  και ζητάτε δείγματα. Στέλνουν δείγματα από προ'ι'όντα γυναικίας υγιεινής.
13.  Όσες εγκυούλες κάνουν την εξέταση Β΄επιπέδου στο Ιασώ ίσως πετύχουν την προωθήτρια της Babylino, δίνει ένα κουτάκι που έχει μέσα ένα βιβλιαράκι με συμβουλές φροντίδας, μια πάνα, ένα πακέτο μωρομάντηλα 20τμχ, μαντηλάκια ντεμακιγιαζ 5τμχ και δυο μαντηλάκια antibacterial για τα χέρια.
Στην ίδια εξέταση δίνουν ένα βαλιτσάκι από την εταιρία caredirect που έχει μέσα ένα πακέτο μαντηλάκια για τα χέρια Dettol 15 τμχ, φυλλάδιο με οδηγίες υγιεινής,  κουπόνια Fisher-Price, ένα μικρό κουτάκι που είχε μέσα ένα δείγμα από την κρέμα για ραγάδες της Frezyderm 5ml, ένα δείγμα από την κρέμα θηλών Frezyderm 5ml και ένα δείγμα από το   υγρό καθαρισμού της ευαίσθητης  περιοχής Frezyderm 15ml.  Τέλος έχει μέσα ένα νεσεσέρ Mustela με δείγμα 10ml  απο την κρέμα για τις ραγάδες και σαμπουάν για μωρά 50ml.
 14. Μπαίνετε στο site: babyspace.gr  κάνετε εγγραφή και υπάρχει ειδικό πεδίο όπου παραγγέλνετε το πακέτο "Για την μέλλουσα μαμά".   Σας στέλνουν το παρακάτω πακέτο: 

Περιέχει:  Ένα μπιμπερόν NUK γυάλλινο 0-6 μηνών,   ένα μπιμπερόν πλαστικό MAM 130ml,  μια πιπίλα σιλικόνης 0-2 MAM,   δείγμα κρέμας Sudocrem 15ml,  ένα ζευγάρι επιθέματα στήθους NUK, μια πιπίλα καουτσούκ 0-6 NUK,  δείγμα 6ml από το απορρυπαντικό μπουκαλιών NUK,  αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια DETTOL 15 τμχ,  δείγμα κρέμας κατά των ραγάδων 5ml FrezyDerm,  δείγμα από καθαριστικό περιγεννητικής περιοχής 5ml FrezyDerm,  40 ml κρέμα θηλών FrezyDerm. Διαφημιστά φυλλαδια και δυο κουπόνια Fisher-Price.

15.  Μπαίνετε στο site: caredirect.gr και στέλνετε email ζητώντας το πακέτο για τις εγκυούλες.  Σας στέλνουν το παρακάτω: 

Περιέχει:  Ένα μπιμπερόν NUK γυάλλινο 0-6 μηνών,   μια πιπίλα σιλικόνης 0-2 MAM,   δείγμα κρέμας Sudocrem 15ml,  ένα ζευγάρι επιθέματα στήθους NUK, μια πιπίλα καουτσούκ 0-6 NUK,  δείγμα 6ml από το απορρυπαντικό μπουκαλιών NUK,  αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια DETTOL 15 τμχ,  δείγμα κρέμας κατά των ραγάδων 5ml FrezyDerm,  δείγμα από καθαριστικό περιγεννητικής περιοχής 5ml FrezyDerm,  δείγμα από την  κρέμα θηλών FrezyDerm 2ml. Διαφημιστά φυλλαδια και δυο κουπόνια Fisher-Price.

16. Στο babylino.gr στέλνετε email και ζητάτε δείγματα από πάνες. Στέλνουν αυτό:
Περιέχει: ένα πακέτο πάνες το νούμερο 2, ένα πακέτο σερβιέτες, ένα πακέτο μωρομάντηλα,  δείγματα από μαντηλάκια ντεμακιγιαζ και μαντηλάκια αντισηπτικά.

17. Στέλνετε email στο επίσημο  site της  Avene και ζητάτε δείγματα για το  μωράκι. Στέλνουν αυτά:





Είναι 5ml ενυδατική κρέμα, 20ml σαμπουάν, 5ml κρέμα για την πάνα  και 25ml λοσιόν ντεμακιγιάζ για την μαμά!

18. Στο Ιασώ μετά την γέννα μου έδωσαν ένα βαλισάκι babylino και ένα βαλιτσάκι caredirect  με πολλα πραγματάκια μέσα αλλά δεν πρόλαβα να τα βγαλω φωτογραφία...


Διευκρινίζω πως οι εταιρίες δε στέλνουν σε όλους τα ίδια, σε άλλους στέλνουν πιο πολλά, σε άλλους πιο λίγα, σε  άλλους τα ίδια και σε άλλους τίποτα. Αυτό εξαρτάται από τα διαθέσιμα δείγματα και προ'ι'όντα που έχουν κάθε φορά.Περιμένω και άλλα από άλλες εταιρίες οπότε θα επανέλθω με ενημέρωση της παρούσας αναρτησης.
Ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμη.
Καλή Λευτεριά!!!!!
Υ.Γ ΤΟ blog ΔΕ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου