Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Νέες κυκλοφορίες:Στη γέφυρα των χαμένων ψυχών


Πέντε άνθρωποι βασανίζονται κάθε νύχτα για έναν χρόνο από τον ίδιο εφιάλτη.

Ανακαλύπτοντας ότι είναι υπαρκτά τα πρόσωπα που βλέπουν στον ύπνο τους, ως συνεπιβάτες ενός λεωφορείου που ταξιδεύει νύχτα με έναν μυστηριώδη οδηγό στο τιμόνι, συγκλονίζονται και αρχίζουν την προσπάθεια να συνθέσουν το παζλ, για να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από τον κοινό εφιάλτη.
Ξετυλίγοντας το κουβάρι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με το παράλογο, το αλλόκοτο και το απόκοσμο.
Εκδότης: Λυκόφως

Συγγραφείς: Ο Γιώργος Δάµτσιος γεννήθηκε 1978 στη Νάουσα και εργάζεται στο Ελληνικό Δηµόσιο από το 2000. Εξακολουθεί να διαµένει στη Νάουσα, µαζί µε τη σύζυγό του Αναστασία και τα δύο παιδιά τους. Αποτελεί έναν από τους οραµατιστές και µέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria. Αρθρογραφεί τακτικά στην ιστοσελίδα nyctophilia.gr, καθώς και στο προσωπικό του blog: georgedamtsios.weebly.com Το πρώτο του βιβλίο κυκλοφόρησε τον Νοέµβριο του 2015 από τις εκδόσεις Momentum και τιτλοφορείται "Μέχρι την τελευταία του ανάσα". Τον Γενάρη του 2016, συµµετείχε στο συλλογικό έργο "Ψίθυροι µέσα στη νύχτα" (nyctophilia.gr). Τον Ιούνιο του 2016 κατέλαβε την πρώτη θέση ανάµεσα σε εκατόν τριάντα συµµετέχοντες στον διαγωνισµό των εκδόσεων "Ανάτυπο" µε θέµα "Το Άγνωστο". Συµµετείχε στο αντίστοιχο συλλογικό έργο. Τον Μάρτιο του 2017 συµµετείχε σε τρεις ακόµα συλλογές διηγηµάτων: "Αντίθετο Ηµισφαίριο 4" (για λογαριασµό της gamecraft), "Τρόµος" (εκδ. Ανάτυπο) και "Ζόµπι στην Ελλάδα" (εκδ. iWrite).

Ο Μάριος Δημητριάδης γεννήθηκε στο Χόλιμπουρκ της Γερμανίας και μεγάλωσε στον Ασκό Θεσσαλονικής, όπου και έμεινε μέχρι τα 18 του χρόνια. Σπούδασε στη γεωπονική σχολή του ΑΠΘ., παρακολούθησε μαθήματα ευρωπαϊκής και βυζαντινής μουσικής, καθώς και μαθήματα φωνητικής. Παίζει και διδάσκει κλασική και ηλεκτρική κιθάρα. Είναι λάτρης της τεχνολογίας και των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ζει με τη σύζυγό του στη Θεσσαλονίκη, όπου και εργάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου